KARS / MERKEZ - Dikme Hacı Yasemen Yılmazel Ortaokulu

Eyl

İdareci, öğretmen ve öğrencilerin de katılımıyla okuma saati uygulamamız başladı. Her hafta değişen saatlerde tüm okul personeli ve öğrencileri birlikte kitap okuyarak, öğrencilerimize okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlıyoruz.

May

Öğrencilerimiz, Kars genelindeki okullar arasında düzenlenen ve 12 takımın katıldığı Okul Sporları Küçük Erkekler Futsal Turnuvası'nda çeyrek finale yükseldi. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ock

İl ve il dışında karşılaştığı bütün takımları set vermeden yenen Yıldız Kızlar Voleybol Takımı'mız Tunceli'de düzenlenen bölge turnuvasındaki grup maçlarında Erzurum ve Adıyaman illerinin takımlarını da 3-0 'lık skorlarla yenerek kupayı okulumuza getirdi. Türkiye yarı finalinde mücadele edecek olan takımımıza başarılar diliyoruz.